Hava Durumu

Final Gençlik'in konuğu Bandırma Kırmızı

Türkiye Basketbol Ligi 2019-2020 Sezonu 17'nci hafta mücadelesinde Final Gençlik, yarın ligin güçlü ekiplerinden Bandırma Kırmızı'yı ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2020 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2020 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Final Gençlik'in konuğu Bandırma Kırmızı

Final Gençlik, Türkiye Basketbol Ligi 17'nci hafta karşılaşmasında yarın saat 14.30'da Bandırma Kırmızı BK'yı ağırlayacak. Bu zorlu mücadele Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) TV'nin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Tunçtan Durmuşcan, Yiğit Emre Şimşek ve Batuhan Söylemezoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

Bandırma Kırmızı BK ligde geçtiğimiz hafta Bandırma'da konuk ettiği Balıkesir BŞB'yi 82-75 mağlup ederken, Final Gençlik ise deplasmanda konuk olduğu Mamak Belediyesi'ne 73-71 mağlup oldu. Ligin en genç yaş ortalamalı Takımı olan Bandırma Kırmızı BK, deplasmanda konuk olacağı Final Gençlik maçından galibiyet ile ayrılmanın planlarını yaparken, Final Gençlik de Mamak Belediye mağlubiyetini telafi etmek istiyor.

Ligin geride kalan haftalarında Final Gençlik 9 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 7'nci sırada haftaya girerken, Bandırma Kırmızı BK da 10 galibiyet, 6 mağlubiyetle 3'üncü basamakta haftaya girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.