Hava Durumu

Final Spor'a evinde kötü sürpriz

Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Final Spor, son haftalardaki kötü gidişini bu hafta da sonlandıramadı ve evinde karşılaştığı Bolu Spor'a 63-74 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Final Spor'a evinde kötü sürpriz

HABER I Özgün DOĞAN I

MAÇA HIZLI BAŞLADI

Türkiye Basketbol 2. Lig 13. hafta maçında Final Spor evinde Bolu Spor'a 63-74 mağlup oldu. Final Okulları Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip üst üste bulduğu sayılarla ilk peri-yodu 1 sayı farklı önde tamamladı. 18-17. İkinci çeyrekte taraftarının da desteğini arkasına alan Bursa ekibi ilk bölümlerde etkili olsa da çeyreğin son bölümlerinde rakibinin dış atışlardan bulduğu sayılara engel olamadı ve soyunma odasına 32-35 geride giren taraf oldu.

SAYI ÜRETEMEDİ

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf konuk takım oldu. Boyalı alandan bulduğu sayılarla rakibin öne geçmesine izin vermeyen Bolu ekibi periyodu 50-54 önde tamamladı. Final periyodun- da sayı üretmekte zorlanan Lacivert Beyazlılar rakinin agresif oyununa cevap veremedi ve maçtan 63-74 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki 6 yenilgisini alan Final Spor üst üste 3. mağlubiyetini alırken, Bolu Spor 10. galibiyetini almayı başardı. Bursa temsilcisi ligin 14. haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.