Hava Durumu

First Lady'nin topukluları ABD'de olay oldu

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, Harvey Kasırgası nedeniyle yaklaşık olarak 3 bin kişinin evsiz kaldığı Teksas eyaletini ziyaret etti. First Lady'nin, afet bölgesini ziyareti için seçtiği 12 cm topuğu bulunan 600 dolar değerindeki ayakkabılar eleştirilerin hedefi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
First Lady'nin topukluları ABD'de olay oldu

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, Harvey Kasırgası nedeniyle yaklaşık olarak 3 bin kişinin evsiz kaldığı Teksas eyaletini ziyaret etti. First Lady ise, afet bölgesine ziyareti için yola çıkarken giydiği 12 cm topuğa sahip 600 dolar değerindeki "stiletto"ları nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

46 yaşındaki eski model ve mücevher tasarımcısının giydiği kıyafet bazı Amerikan vatandaşları tarafından "duyarsızlık gösterisi" olarak nitelendirildi.

Twitter'daki bazı kullanıcılar First Lady ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

" Melania gerçekten sel bölgesini 6 inçlik topuklularla mı ziyaret etti? Ciddi olamazsınız!"

"Melania yüksek topuklu stillettolarıyla sel baskınına uğrayan bir şehri ziyarete gidiyor. Umarım ne yaptığının farkında değildir."

"Teksas ziyaretinin sahte bir gösteri olduğuna dair ilk ipuçunuz neydi? Melania'nın 6 inçlik yüksek modayı temsil eden ayakkabıları mı? Bu tam bir duyarsızlık gösterisi."

Gelen eleştirilerin ardından, First Lady Trump ile birlikte Teksas'ın Corpus Christi ismli bölgesine iniş yaptığında ayakkabılarını değiştirdi.

First Lady'nin 60 dolar değerinde basit bir spor ayakkabı tercih ettiği gözlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.