Hava Durumu

Fiyakasını boz Timsahım!

Bursaspor dönüm noktası olarak gördüğü maç için bu akşam saat 20.30'da Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği maç Beinsports1'den ekranlara gelecek. Samet Aybaba'nın öğrencilerinin parolası lig lideri karşısında mutlak galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fiyakasını boz Timsahım!

HASRET BİTSİN ARTIK

Süper Lig'de 14'üncü basamakta yer alan Bursaspor lig lideri Galatasaray'la bu akşam deplasmanda karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamlarken, karşılaşmayı da bir dönüm noktası olarak görüyor. Bursaspor bu sezon henüz deplasmanda kazanamazdı. Yeşil Beyazlılar Süper Ligde oynadığı son 14 deplasman maçında sadece geçen sezon Karabükspor'u yendi. Galatasaray ise evinde oynadığı son 23 lig maçında 22 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Samet Aybaba'nın öğrencileri bu nedenle bu akşam deplasman fobisine son verme amacında.

TİMSAH'TA 6 EKSİK VAR

Teknik direktör Samet Aybaba Galatasaray karşısında sistemde bir değişiklik yapmayacağını ancak kadroda farklı isimlere forma vereceğini açıkladı. Yeşil Beyazlılar'da Henri Saivet, Umut Nayir ve Abdullahi Shehu sakatlıkları, Jani Atanasov cezası, Ali Akman ve Muhammed Emin Sarıkaya da milli takımlarda olmaları sebebiyle forma giyemeyecek. Galatasaray'da ilk yarıyı kapatan Emre Akbaba ve Onyekuru oynayamayacak. Belhanda, Rodrigues ve Donk'un durumları maç saatinde belli olacak. Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık'ın yöneteceği maç Beinsports1'den ekranlara gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.