Hava Durumu

Flaş açıklama! Bulunan mumyalar uzaylı çıktı

Peru'nun Nazca kentinde yapılan arkeolojik kazı sırasında bulunan ve bir süredir üzerinde araştırmalar yürütülen 3 parmaklı ve uzun kafalı mumyaların arkasındaki sır perdesi aralanıyor. Milattan önce yaşamış insanlar olduklarına inanılan mumyalarla ilgili iki doktor Jose Benitez ve Edson Vivancoa ilginç açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Flaş açıklama! Bulunan mumyalar uzaylı çıktı

Peru'da geçtiğimiz aylarda bulunan mumyalar uzun süre konuşulmuştu. Nazca kentinde bir mağaranın içinde araştırmalarına devam eden uzmanlar 3 parmaklı ve uzun kafatasına sahip mumya bulmuştu. Mumyaların bulunduğu mağarada gizemli beyaz bir toz olduğunu belirten uzmanlar, bu keşiften sonra ikiye ayrıldı. Birçok yetkili ve bilim insanı mumyalanmış buluntuların sahte olduğunu söyleyerek, "İnsanları kandırmak için internete konulmuş bir görüntü bu" ifadesini kullandı.

Fakat İngiliz basınına farklı zamanlarda konuşan iki yetkili ise görüntülerdeki mumyaların uzaylılara ait olabileceğini söyledi. İngiltere'nin çok ziyaret edilen haber sitelerinden express.co.uk'e konuşan Dr. Edson Vivancoa, "Araştırmaya dahil oldum ve yapılan incelemeler sonucunda mumyanın bazı noktalarının uzaylı olabileceğini tespit ettik" dedi.

Uzmanlığını kemik üzerine yapan Vivancoa, insan DNA'sının tespit edildiğini ancak kalıntıların dış dünyadan gelmiş olabileceğini söyledi. Dr. Jose Benitez de tartışmalara bugün dahil oldu. Meksikalı araştırmacı gazeteci Jamie Mausan'ın ekibinde görev yapan adli tıp uzmanı Benitez, İngiliz UFO uzmanı Steve Meera ile Peru'ya giderek olay yerini inceledi.

Dailystar'a konuşan Benitez, "Ben vücudun farklı noktalarında garip detaylar fark ettim. Başlangıçta sıradan bir vücuda benziyor fakat yakından bakınca kafanın daha büyük olduğunu, gözlerin daha geniş olduğunu, burnun daha ufak olduğunu ve kulaklarının olmadığını görüyoruz. Kemik yapısı daha farklı" dedi.

Benitez, sadece 3 el ve ayak parmağı olduğunu söylerken, "Beyaz toz onları çok garip bir şekilde sarmalıyor. Toprağın çok özel bir karakteristiği var, kuruyor ve dokuların korunmasını sağlıyor. Bu sırada böceklerin uzak durmasını sağlıyor" dedi. Olayla ilgili inceleme başlatılmasını talep eden Benitez sözlerini, "Bu çok önemli bir keşif. Doğal yollarla insana tamamen benzeyen ancak bir yandan da tamamen farklı bir varlıktan söz ediyoruz" ifadeleriyle sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.