Hava Durumu

Flash TV'den yayınlarını durdurma kararı!

Bursa'daki 20 yıllık binasının yıkım kararının ardından Türkiye'den yayın yapan ilk televizyon kanalı olan Flash TV, yayınlarını durdurma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2019 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2019 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Flash TV'den yayınlarını durdurma kararı!

Türkiye'den yayın yapan ilk, Türkiye'nin ise ikinci özel televizyonu Flash TV, yayınlarına bu geceden itibaren 2 ay süre ile ara verme kararı aldı.

"ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK"

Kısa süre önce 20 yıllık Bursa'daki binasına yürüyen mahkeme sürecine rağmen yıkım kararı verilen Flash TV'nin kapanacağını doğrulayan kanal yetkilisi konuşarak, "Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle bir süre yayınlarımıza ara verme kararı aldık. İktidar sahiplerinin hukuk tanımaz uygulamaları, idari ve siyasi baskılar dayanılmaz bir hal aldı. Tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın zarar görmesini engellemek ve 28 yıllık televizyon tarihimize gölge düşürmemek için yayınlarımıza ara vermek zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Flash TV'nin patronu Ömer Ziya Göktuğ'un Bursa'daki Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerinde yaklaşık 20 yıllık binası yürüyen mahkeme sürecine rağmen, Bursa belediyesi ekiplerinin greyderleri tarafından yıkılmak istenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.