Hava Durumu

Formayı istiyorlar

Kampta elinden geleni yaptığını belirten Yusuf Erdoğan, "İyi bir çalışma yaptık. Formayı giymek istiyorum ama son karar hocamızın" derken Furkan Soyalp de, "Daha düzenli oynamak istiyorum" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Formayı istiyorlar

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Süper Lig'in ikinci yarısı için Antalya Belek'te kamp yapan Bursaspor dün Bursa'ya döndü. Yeşil Beyazlıların son antrenmanı sonrası yetenekli gençler Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzel bir kamp geçirdiklerini belirten Yusuf Erdoğan, "Devre arası kamplarında özellikle hazırlık maçı yapmak takım olma anlamında önemli. O yüzden de son hazırlık maçıyla bu kampı bitirdik hayırlısıyla sakat vermeden. Bizim için de deneyim oldu. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte inşallah, ikinci yarı başka bir Bursaspor izlettireceğimizi düşünüyorum. İyi güç depoladık bu kampta. İnşallah ikinci yarıda meyvelerini toplarız. Hücum oyuncuları için gol ve asist yapmak güzel duygular. İnşallah bunu da lige yansıtırsak ayrı bir keyif olur bizim için. Elimizden gelenin en üst seviyesinde Bursaspor'a hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Kampın yıldızı olarak görülmesinin mutluluk verici olduğunu söyleyen Yusuf, "Takım olarak çok iyi çalıştık. O yüzden de kampın yıldızı Bursaspor diyelim. Artık çalışmalarımız Bursa'da devam edeceğiz. Öncelikle ilk maçımız kupa. Hedefimiz kupayı almak. Bu seyirci Avrupa kupalarını hak eden bir seyirci topluluğu. O yüzden stadımızla, camiamızla Avrupa'da olmak istiyoruz. Tabii ki de hedefimiz ligde ilk 4 içerisine girmek. Hem kupayı alıp hem de ilk 4 içerisine girersek Avrupa kupalarını garantilemiş oluyoruz aynı zamanda. Bursa-spor'da hedef her zaman şampiyonluktur, yükseklere oynamaktır. Toplayabildiğimiz kadar puanı toplayıp üst sıralarda yer almak istiyoruz. Her futbolcu ister oynamayı. Ben de elimden geleni yaptım. Hocamız en iyi ka-rarı verecektir. Bizim işimiz sadece çalışmak, kararı hocamıza bırakıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.