Hava Durumu

Formayı üzerimden ancak taraftar çıkarabilir

Son maçlarda yaptığı hatalarla ön plana çıkan Serdar Aziz, baskı ve eleştirilerden dolayı çok üzüldüğünü belirtirken; “Gerçek Bursasporlu olduğum için bu söylemlere kırılıyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Formayı üzerimden ancak taraftar çıkarabilir

Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Serdar Aziz, eleştirilerden dolayı çok üzüldüğünü söyledi. Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulunan ve Yeşil Beyazlı forma için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Serdar, defans oyuncusu olarak özgüvenli olması gerektiğini anlattı. Genç stoper; “Biraz da ön planda olduğum için eleştiriliyorum. Taraftar, yönetimimiz, camia benden çok şey bekliyor. Bazen bunlara cevap veremiyorum. Elimden geleni yapmaya çalışabiliyorum. Defans oyuncuları da hata yapabiliyor” dedi.

SONUNA KADAR BURSASPOR

Profesyonel olmasına karşın ailesinin de Bursasporlu olduğunu ve maçlarda yaptığı hataların orada kalmadığını söyleyen Serdar Aziz, “Ben de taraftarların arasından çıktım. Eve geldiğimde babamın mutsuzluğunu görüyorum. Bunu da atlatamıyorum. A Takıma çıktım, teklifler vardı, yine sözleşmemi uzattım. Böyle bir tepki beklemiyordum. İnsanların tepkisi beni çok üzdü. Bu formayı bana taraftar giydirdi. Benim üzerimden de ancak taraftar çıkarabilir. Ben sonuna kadar burada oynamak, 16 numarayı giymek, kaptan olmak istiyorum. Gerçek Bursasporlu olduğum için de bu söylemlere kırılıyorum” diye konuştu.

Değişim oluyor

Değişip, değişmediği ile ilgili gelen soru üzerine Serdar; “Altyapıdan çıkan Serdar Aziz olmuyor. İlla ki değişim oluyor. Hayat standartları değişiyor” dedi.

Hocam aradı

Serdar Aziz, “Milli Takım’daydım ve gelip sadece 2 gün takımla birlikte olup maç oynadım. Hikmet Hocamız beni sürekli aradı. Milli Takım'daki mutluluğumu sordu, ilgilendi. Kendimi takımdan kopmuş gibi hissetmedim. Her zaman arkamda duruyor” ifadesini kullandı.

Kız arkadaşım Bursa’ya geldi

Kadir Has Üniversitesi'nde okuyan kız arkadaşı ile sezon sonu nişanlanmayı ve evlenmeyi düşündüklerini söyleyen Serdar; “Benim için okulunu bıraktı. O da bana destek veriyor. İnsanlar benim İstanbul'a gitmek istediğimi söylüyor. 'Burada mutluyum. Sözleşmemi uzattım. Transfer dedikodularına son verdim' dedim. Bu röportajı vermek bile cesaret ister” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.