Hava Durumu

Forsell:"katkı vermeye geldim"

Bursaspor’un IFK Mariehamn takımından transfer ettiği genç oyuncu Petteri Forsell, Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ve elinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip takıma katkı koymak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2012 01:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2012 01:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Forsell:"katkı vermeye geldim"

Yeşil-beyazlıların Finlandiya’nın IFK Mariehamn takımından kadrosuna kattığı Petteri Forsel, Bursa Atatürk Stadı'nda yapılan antrenmanı tribünden izledi. Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Forsell, Bursaspor’a gelmeyi çok istediğini ve geldiği içinde çok mutlu olduğunu dile getirdi. Transferi hakkındaki gelişmeleri de aktaran yetenekli oyuncu,”Transferim çok hızlı gelişti. Ersel Uzgur hocamız benim forma giydiğim son maçı izlemiş ve benim hakkımda olumlu rapor vermiş. Her iki kulüp yetkilileri de transfer görüşmelerini başlattılar ve kısa sürede transferim gerçekleşti. Bende Bursaspor'a gelmeyi çok istedim ve geldiğim için de çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ ÇOK ATEŞLİ”
Bursaspor’da başarılı olmayı hedeflediğini dile getiren Forsell, “Hedefim Bursaspor'da forma giyip başarılı olmak. Takım arkadaşlarımla henüz tanışma şansım olmadı fakat takımın antrenmanını izleyebildim. Stadyumun zemini oldukça güzel. İnternetten izleyebildiğim kadarıyla taraftarımızda oldukça ateşli ve takıma çok destek oluyorlar" dedi.

“KUPS MAÇI 5-0 LEHİMİZE BİTER”
Kendi oyun stiline de değinen genç oyuncu, "Oynadığım futbol stiline gelince orta sahanın ortasında serbest oynamayı seviyorum. Eski takımımda duran topların tamamını ben kullanıyordum ve duran toplardan gol atmayı çok seviyorum. Umarın gollerime Bursaspor'da da devam edeceğim" diye konuştu.
Forsell ayrıca Perşembe günü oynanacak olan KuPS maçının Bursaspor lehine 5-0 gibi farklı bir skorla biteceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.