Hava Durumu

Forsell timsah oldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Finli futbolcuyu renklerine bağladı. Petteri Forsell'in kulübü oyuncunun Yeşil Beyazlı takımla anlaştığını duyurdu. Fin ekibi ayrıca bonservis bedeli konusunda büyük kolaylık sağladığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2012 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2012 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Forsell timsah oldu

Bursaspor Finlandiyalı futbolcu Petteri Forsell'in kulübüyle anlaşma sağladı. 21 yaşındaki futbolcunun kulübü IFK Mariehamn resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada genç oyuncu için Bursaspor ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Yapılan açıklamada Forsell'in geleceğinin düşünüldüğü ve Bursaspor gibi büyük bir takıma gitmesi için kolaylık sağlandığı belirtildi.
 

SÖDERDAHL 'TAMAM' DEDİ
Sitede ayrıca Petteri Forsell'in Yeşil Beyazlı kulüple uzun süreli sözleşme yapacağını, futbolcunun Bursa'da sağlık kontrolünden geçip, sözleşmesindeki detayları konuşacağı yazıldı. IFK Yönetim Kurulu Başkanı Robert Söderdahl,  siteden yaptığı açıklamada; “Petteri Forsell çok büyük bir terslik olmazsa pazartesi (bugün) Bursaspor'a katılır” açıklamasını yaptı.
 

YILLIK 400 BİN EURO
Söderdahl ayrıca 11 Ağustos'ta evlerinde oynayacakları Jaro maçında Forsell'in veda etmek istediğini belirterek; “Petteri forma giyemeyecek ama yine de 11índe Jaro maçında gelip taraftara teşekkür etmek istiyor” dedi. Robert Söderdahl ayrıca Forsell'in Bursaspor gibi büyük bir kulübe gittiği için büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. Bu arada Bursaspor’un Finlandiyalı futbolcu için yıllık 400 bin euro ödeyeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.