Hava Durumu

Forvette büyük sıkıntı

Samet Aybaba'nın Akhisar maçı öncesi forvette elinde bulunan alternatiflerden Stancu ve Sakho sakat, Lima da cezalı. Ali Akman'ın tecrübe eksikliği Aybaba'yı düşündürüyor. Deneyimli teknik adam zorlu maçta Umut Nayir'i gol silahı olarak kullanmayı amaçlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Forvette büyük sıkıntı

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

STANCU'DAN KÖTÜ HABER

Bursaspor'da Akhisarspor maçı öncesi forvet hattında yaşanan sıkıntı geçmek bilmiyor. Yeşil Beyazlılar'da ligin ilk yarısını kapatan Diafra Sakho'nun ardından bu maça yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf edilen Bogdan Stancu'dan da kötü haber geldi. Rumen krampon dünkü çalışmada da takımdaki yerini alamadı. Furkan Soy-alp ile birlikte salonda çalışan Bogdan Stancu'nun zorlu mücadelede oynayıp oynamamsı için son ana kadar beklenecek. Ancak antrenman eksiği bulunan tecrübeli futbolcunun oynama ihtimalinin çok düşük olduğu ifade edildi.

ALİ'NİN TEK EKSİĞİ TECRÜBE

Allano Lima'nın da cezası nedeniyle Akhisar'a gidemeyecek olması Samet Aybaba'nın elini iyiden iyiye zayıflattı. Aybaba bu durumda mecburen iki futbolcu üzerine yoğunlaştı. Deneyimli teknik adam Ali Akman ve Umut Nayir arasında tercihini yapacak. Aybaba Balıkesirspor maçında fazlasıyla memnun kaldığı Ali Akman'ı tecrübe eksikliğinden dolayı kulübede hamle oyuncusu olarak kullanmayı, maça da şu ana kadar fazla ışık vermeyen Umut Nayir'le başlamayı planlıyor. Bu durumda Umut Nayir Akhisar deplasmanında tek gol silahı olarak sahaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.