Hava Durumu

Fox dizisi final yapıyor

Türkiye'ye Medyapım tarafından uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisinden kötü haber geldi. Fox TV'de yayınlanan dizi, reyting savaşını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2021 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2021 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fox dizisi final yapıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ıun haberine göre, Medyapım'ın FOX için çektiği 'Yalancılar ve Mumları' için final kararı verildi.

Koray Kerimoğlu'nun yönettiği Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray'ın 4 yakın arkadaşa hayat verdiği dizi beklenen reytinglere ulaşamamıştı.

Melike Güner, Feyyaz Duman, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi güçlü oyuncuların da rol aldığı dizi 5. bölümde ekrana veda ediyor.

Dizinin başta perşembe günü yayınlanması planlanmış, daha sonra Uzak Şehrin Masalı final yapınca pazara alınmıştı.

Geçtiğimiz günlerde İçimizden Biri dizisi de ekranlara veda etmişti.

YALANCILAR VE MUMLARI DİZİSİNİN KONUSU

Meliha, Elif, Şebnem ve Leyla adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılacak

Elif'in (Ceren Moray) hayatının kırılma noktası eşi Engin'in (İsmail Demirci) kaybolmasıdır. Kızı Sumru ile ayakta durma savaşı veren ve kafe işleten Elif'in yolu kızının okul arkadaşı Pelin'in babası Yakup (Feyyaz Duman) ve bakıcısı Şerife'yle (Melike Güner) kesişir ve her şey allak bullak olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.