Hava Durumu

Frey'e faiz bindi!

Bursaspor'a FIFA'dan kötü haber geldi. Yeşil Beyazlı kulüp 27 Haziran'a kadar Sebastien Frey'e gerekli ödemeyi yapmazsa iki dönem transfer yasağı ve altı puan silme cezası alacak. Frey için Bursaspor'un ödemesi gereken para faizin de eklenmesiyle 825 bin Euro'yu buldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2019 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2019 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Frey'e faiz bindi!

KASADA PARA VARKEN ÖDENMEDİ

Bursaspor'da Recep Bölükbaşı döneminde kasada para olmasına karşın ödemesi yapılmayan ve bu nedenle ağır cezalarla karşı karşıya kalınan Sebastien Frey Yeşil Beyazlı kulübe dert olmaya devam ediyor. FIFA, Frey konusunda Bursaspor'la ilgili kararını verdi. Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre Yeşil Beyaz-lılar 27 Haziran Perşembe gününe kadar 675 bin Euro'yu Sebastien Frey'e ödemediği takdirde iki dönem transfer yasağı ve 6 puan silme cezası alacak.

150 BİN EURO EK MASRAF

Bursaspor sadece bu rakamla da kurtulamayacak. Aradan geçen süre içinde oluşan faiz ve mahkeme masraflarını da Bursaspor ödeyecek. Bu rakamın da yaklaşık 150 bin Euro dolayında olduğu belirtildi. Böylelikle Sebastien Frey için Bursaspor'un kasasından yaklaşık 825 bin Euro çıkacak. Erkan Körüstan döneminde Bursaspor'la resmi sözleşme imzalayan Fransız eldiven, Şenol Güneş'in teknik direktörlük görevine gelmesiyle gözden düşmüş ve Bursaspor'la yolları ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.