Hava Durumu

FSM Gençlik Elit lig'de

Sarı Siyahlılar son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Tuna Gençlikspor'u 2-0 geriden gelerek Muhammed Eren (3) ve Agah Yekta'nın golleriyle devirdi ve şampiyon olarak Elit Lig'e çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FSM Gençlik Elit lig'de

8 grupta 61 takımın kıyasıya mücadele ettiği U-14 Klasman Yaş Ligi'nde heyecan son buldu

TUNA HIZLI BAŞLADI

U-14 Klasman Yaş Ligi 4. Grup'ta önceki gün oynanan son hafta maçında Nilüfer FSM Gençlikspor, deplasmanda Tuna Gençlikspor'u 4-2 mağlup etti. Altınova Spor Te-sisleri'nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ol-du. Tuna Gençlikspor 15. dakikada İbrahim Ulutaş'ın golüyle 1-0 öne geçti. Kırmızı Beyazlılar 29'da Rasim Taç ile bir gol daha bularak soyunma oda-sına 2-0'lık üstünlükle girdi.

RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgar adeta tersine döndü. FSM Gençlik devreye fırtına gibi başladı. Sarı Siyahlılar 36 ve 37. dakikalarda Muhammed Eren Acar'ın golleriyle durumu bir anda 2-2'ye getirdi. FSM Gençlik 35'te Agah Yekta ile 3-2 öne geçmeyi başardı. Sarı Siyahlılar 49'da günün yıldızı Muhammed Eren'in kaydettiği golle sahadan 4-2 galip ayrıldı. FSM Gençlik bu skorla grubunu şampiyon olarak tamamladı ve adını U-14 Elit Yaş Ligi'ne yazdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.