Hava Durumu

Fuhuş operasyonunda şok ifade: "Zevk için yapıyordum"

Adana'da fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 1 kişi de adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fuhuş operasyonunda şok ifade: "Zevk için yapıyordum"
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, AdanaEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Hüsnü Ö.'nün (31) Sevda K. (22) isimli genç kadına fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen polis, müşteri kılığında Hüsnü Ö. ile irtibata geçti. Polis, verilen adrese gittiğinde bir kadın ve iki erkek olduğunu gördü. Önceden seri numarası alınmış parayı Hüsnü Ö.'ye veren polis, Hüsnü Ö., Muhittin B. (40) ve Sevda K.'yı gözaltına aldı.

Sevda K.'nın, sevgilisi Muhittin B. ile Hüsnü Ö.'nün kendisine fuhuş yaptırmadığını, bunu zevk amaçlı yaptığını söylediği öğrenildi. Hüsnü Ö. ile Muhittin B. de suçlamaları kabul etmedi. Sevda K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, diğer 2 zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Hüsnü Ö. çıkarıldığı mahkemece "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" iddiasıyla tutuklanırken, Muhittin B. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.