Hava Durumu

Fuhuş yuvalarına baskın! Hemşire ve öğretmenler...

Konya'da fuhuş yapıldığı tespit edilen iki ayrı eve yapılan baskında yabancı uyruklu 5 kadın gözaltına alındı. Ülkelerinde hemşire ve öğretmen oldukları belirlenen yabancı uyruklu kadınlar polisteki işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fuhuş yuvalarına baskın! Hemşire ve öğretmenler...

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri merkez Selçuklu ilçesi Bosnahersek Mahallesi'nde bulunan iki ayrı evde fuhuş yapıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine polis, evleri fiziki takibe aldı.

Yapılan teknik takip sonucu sözkonusu evlerde yabancı uyruklu kadınların kaldığı ve fuhuş yapıldığı tespit edildi. Polis, gece saatlerinde her iki evde operasyon düzenledi. Yapılan baskında Özbekistan vatandaşları Kunduz S. (36), Kunduzkhon B. (33) ile Kırgızistan vatandaşları Nurgul S. (31), Makhavat O. (34) ve Shakhnazakhan A. (28) gözaltına alındı.

Kadınların arasında ülkelerinde hemşire ve öğretmen oldukları öğrenildi. Ayrıca Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, polisteki işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.