Hava Durumu

Fuhuştan yakalanan kadından şaşırtan ifade!

Adana'da fuhuş yaparken yakalanan kadından şaşırtan ifade: "Otomobilde fuhuş yapıyordum, zor oluyordu"

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fuhuştan yakalanan kadından şaşırtan ifade!
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliğine ekipleri G.B.'nin (27) fuhuş yaptığı ihbarı geldi. Polis bir süre G.B.'yi takip ettikten sonra fuhuş için Ziyapaşa Mahallesi'nde bir evi kullandığını belirledi.
 
Bunun üzerine müşteri kılığına giren polis, G.B'yi telefonla arayarak "fuhuş yapmak için 2 kadın lazım" dedi. G.B. polise, "İki kadın yok ama gelen iki erkekle ben ilişkiye girerim" dedi. Polis bu teklifi kabul ederek adresi alıp eve gitti. Polis, önceden seri numarası alınmış 250 lirayı verdi. Bir süre sonra da polis kimliğini çıkartıp G.B.'yi ve ev sahibi H.H.'yi (39) gözaltına aldı. Emniyete götürülen G.B. ifadesinde, eşinden ayrı yaşadığını 2 çocuğuna bakabilmek için fuhuş yaptığını, H.H.'yi önceden tanıdığını belirterek, "Daha önce otomobilde fuhuş yapıyordum, zor oluyordu. Bu nedenle tek yaşayan H. ablanın yanına gelip ona 'Senin evde fuhuş yapayım sana da fuhuş başı 25 lira para veririm' dedim. O önce 'fuhuş yapmak doğru olmaz' dedi. Ancak daha sonra kabul etti" dediği öğrenildi. 
 
G.B. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.H.H. ise ifadesinde Gülşen B.'yi "fuhuş yapmak yanlış" diye uyardığını ancak G.B'nin kendisini zorladığını, para almadığını kendisine zorla para verdiğini söylediği öğrenildi. H.H. ifadesinin ardından "fuhşa yer temin etmek suçlamasıyla" adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.