Hava Durumu

Furkan Soyalp: Kardeşler abilerini üzmez

Furkan Soyalp Mustafa Er'in kendileri için bir teknik direktörden çok abi gibi olduğunu belirtirken, Yusuf Erdoğan ise, "Mustafa Er bizim abimiz. Kardeşler abilerini üzmez. Onun yüzünü kara çıkarmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Furkan Soyalp: Kardeşler abilerini üzmez

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Süper Lig'in 29. haftasında yarın Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor'da genç oyuncular Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp, önceki akşam taraftarlarla bir araya geldi. Gürsu Bursasporlular Derneği'nin lokalinde konuşan Yusuf, "Öncelikle çok güzel bir organizasyon. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bursaspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu böyle organizasyonlarda daha da iyi görüyoruz. Mustafa hocaya gelecek olursak, evet bizim hocamız ama öncelikle abimiz gibi. O yüzden kardeşler abilerini hiçbir zaman üzmezler. Biz de onun bu onurlu görevinde yüzünü mahcup çıkarmamak için çalışacağız. Kariyerine güzel bir başlangıç yapması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

BİZE GÜVENEN BİRİSİ

Timsah'ın bir diğer genç oyuncusu Furkan Soyalp ise, "Ben Bursa'ya ailemle geldiğim ilk gün kaldırımların hep Yeşil Beyaz olduğuna dikkat etmiştim. O gün anlamıştım bu şehrin Bursaspor'a sevdalı olduğunu. Tabii bu biraz büyük baskı ve büyük sorumluluk ama biz böyle mutluyuz. Başkanımızın söylediği gibi taraftarlarımızın her zaman sahada 12. adam olarak bizi desteklemeleri çok pozitif etkiliyor. İnşallah bu zorlu süreçten arka arkaya galibiyetler alarak alnımızın akıyla çıkarız. Mustafa hoca zaten tanıdığımız bir isim. Geçen sezon Trabzonspor maçında başımızdaydı. Kendisi bizlere güvenen bir abi gibi. İnşallah hep beraber başarılı oluruz. O da bu süreçten başarıyla çıkar ve kariyerine daha iyi bir şekilde devam eder" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.