Hava Durumu

Futbol aşkımı Bursa başlattı!

Fransa'nın Lille takımında forma giyen Mehmet Zeki Çelik, "13 yaşında Bursaspor altyapısında top toplayıcılık yaparken futbol aşkımı fark ettim. Şampiyonlukta Bursa ta-raftarlarının sevinciyle beraber aşkımın arttı- ğını hissettim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbol aşkımı Bursa başlattı!

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon İstanbulspor formasıyla gösterdiği performansın ardından hem Türkiye A Milli Takımı'na çağrılan hem de Fransa'nın Lille takımına transfer olan Mehmet Zeki Çelik nasıl futbolcu olduğunu anlattı. Yayıncı kuruluşun Fransa'daki kanalına konuşan Mehmet Zeki, "Futbol aşkımı ilk olarak 13 yaşında Bursaspor altyapısında top toplayıcılık yaparken fark ettim.

Bursaspor, ligi şampiyon olarak tamamladı o sene. Ve ben Bursa taraftarlarının sevinciyle beraber, ben futbol aşkımın arttığını hissettim" diye konuştu. 7 Temmuz 2018 piyasa değeri 800 bin Euro iken İstanbulspor'dan Lille'in yolunu 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle tutan Mehmet Zeki Çelik değerini de yaklaşık 12 kat artırdı. Bu transferden Bursaspor'a da 1 milyon 250 bin Euro kazandıran Mehmet Zeki'nin şu an güncel piyasa değeri 10 milyon Euro'ya ulaştı. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon Fransa Ligue-1'de 25 maça çıkarken 5 asist yaptı, 4 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Mehmet Zeki Coupe de France'da ise 2 müsabakada görev alırken gol veya asist yapma başarısı gösteremedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.