Hava Durumu

Futbol böyle güzel

Geçtiğimiz gün Atıcılarspor ve Kemerçeşme Kanaryaspor U12 takımları arasında oynanan maçta down sendromlu Samet Eralkan, hakemin izniyle karşılaşmanın son 2 dakikasında oyuna dahil oldu. Büyük sevinç yaşayan Samet, mücadele sonrası sevinç gözyaşları döktü...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbol böyle güzel

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

TARAFTARIN DA SEVGİLİSİ

Bursa'da düzenlenen 12 Yaş Altı Ligi'nde geçtiğimiz gün Atıcılarspor ve Kemerçeşme Kanaryaspor karşılaşması uzun süre unutulmayacak çok güzel bir olaya sahne oldu. Yıllardır Atıcılarspor kulübünün bünyesinde bulunan ve zaman içerisinde adeta kulübün maskotu haline gelen, herkesin sempatisini kazanan down sendromlu Samet Eralkan, hayaline kavuştu...Atıcılar-1 Sahası'ndan oynanan mücadelenin son 2 dakikasında rakip takımın antrenörü ve maçın hakemi Coşkun Sezen'in izniyle oyuna dahil olan Samet, çok sevdiği yeşil zemine ayak basarken maç sonrası mutluluk gözyaşlarına hakim olamadı.

"ÖRNEK OLACAK HAREKET"

Samet'i çok sevdiklerini ve onu kulübün içerisinden biri olarak gördüklerini belirten Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Davut Şen, "Samet hem bizim hem de kulübümüzün içerisindeki sporcularımız tarafından çok sevilen biri. Onun hayali bizimle maça çıkmaktı ve biz de 2 dakika bile olsa onun bu istediği yere getirdik. Futbol insanları sevindirmek için var" dedi. Atıcılar Spor Kulübü antrenörleri Kemal Mert, Sinan Esgiyusuf ve Volkan Araç ise öncelikle böyle bir jesti yaptıkları için Kemerçeşme Kanaryaspor antrenörlerine ve maçın hakemine teşekkür ederken, Samet için bu olayın çok değerli olduğunu ve ancak bu tip örnek alınacak olaylarla futbolun güzelleşip gelişeceğini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.