Hava Durumu

Futbol nerede İnegöl orada

İnegölspor Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin yaptığı açıklamada amaçlarının kulübün oyuncu havuzunu genişletmek ve 'futbolcu fabrikası' unvanını sürdürmek olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbol nerede İnegöl orada

"GELİŞEREK SÜRECEK"

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un oyuncu havuzunu genişletmek için Kütahya Domaniç'te açtığı yaz spor okulları, 32 sporcunun katılımıyla geçtiğimiz gün start aldı. Bordo Beyazlılar'ın 'futbolcu fabrikası' unvanlarını korumak için çalışmaya devam edeceklerini belirten İnegölspor Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin, "Ağustos itibariyle 32 kayıtlı genç sporcumuzla okulumuzda eğitime başladık. Şu anki ilgiden ve süreçten oldukça memnunuz. İlerleyen dönemlerde bu projenin gelişerek devam edeceğine eminiz" diye konuştu.

"DOĞRU İŞ YAPTIK"

'Futbol nerede İnegölspor orada' projesini yaygınlaştırmak için yola çıktıklarını belirten Şahin, "Kulübümüze yeni sporcular kazandırmak parolası ile çıktığımız bu yolda 3.okulumuzu açmak yeni sporcular yeni bölgeler görmek bizleri memnun etti. Domaniç halkının ilgisi bizleri onurlandırdı. Doğru iş yaptığımızı bizlere gösterdi. Kulübümüzün 'Futbolcu Fabrikası' unvanını korumak için yeni bölgeler açmaya devam edeceğiz. Futbolcu havuzumuzu ne kadar geniş tutarsak İnegölspor'un geleceği o kadar sağlam olacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.