Hava Durumu

Futbol okulları Bursa'da buluştu!

Bursaspor'un '81 ilde futbol okulu' projesi kapsamında görevli koordinatör ve antrenörler, Özlüce ve Vakıfköy'de incelemelerde bulundu. Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş projenin amacı-nın Bursaspor altyapısını daha iyi noktaya taşımak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbol okulları Bursa'da buluştu!

'81 İlde Futbol Okulu' projesini hayata geçiren Bursaspor Futbol Akademisi, faaliyetini sürdüren 16 Futbol Okulu'nun koordinatör ve antrenörlerini ağırladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sunum yapan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Ümit Şengül, futbol okulları koordinatörü Hakan Cenkçiler ve Uzman Psikolog Salih Hafızoğlu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görkem Akbaş, "Türkiye'nin en iyi altyapısı olan Bursaspor'u daha ileriye taşımak için 81 şehirde de Futbol Okulu açma projesini hayata geçirdik." dedi.

'Projenin Yeşil Beyazlı Kulüp için taşıdığı öneme vurgu yapan Görkem Akbaş, "Futbol okullarımızda ülkenin her yerinde yetenekli ve karakterli sporcuları keşfedip önce Futbol Akademimize, oradan da A takımımıza taşıma hedefiyle yola çıkıyoruz." diye konuştu. Programa katılan 16 futbol okulu koordinatör ve antrenörleri Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki sunumun ardından Bursaspor müzesi, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.