Hava Durumu

Futbola yeni heyecan

Yıldırım Sinandede Spor Kulübü 1. olağan kongresini gerçekleştirirken oybirliği ile başkan seçilen Mertkan Vuruşkan, hedeflerinin vizyonu olan bir kulüp yaratmak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbola yeni heyecan

AKADEMİSİYLE GÜÇLENİYOR
2015 yılında kuruluş temelleri atılmış ve 2017 yılının ekim ayında resmen faaliyetlerine başlamış olan Yıldırım Sinandede Spor Kulübü'nde geçtiğimiz günlerde olağan kongre heyecanı yaşandı. Yaklaşık 8 aylık süre zarfında Futbol Akademisi ile birlikte yaklaşık 40'a yakın öğrenciye ulaşarak Bursa'da , Türk sporuna katkı sağlamak amacıyla çok hızlı çalışmalar yapan Sinandede ekibinin kendi tesislerinde yapılan seçimli olağan kongrede tek aday olarak seçime giren Mertkan Vuruşkan, oybirliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

"ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ"
Kongre sonrası Bursa futbolunda henüz yeni olan kulüplerinin hedeflerinden bahseden Mertkan Vuruşkan, "Acele etmeden Bursa futboluna ve Türkiye futboluna çok ciddi hizmet ve sporcular futbolcular kazandırmak adına çalışmalar yapacağız. Proje takımı olacağız ama amacımız belli olarak hareket edeceğiz. Hedefimiz zamanla Bursa'da tescilli bir marka kulüp yaratmak" dedi. Yıldırım Sinandede Spor Kulübü Futbol Direktörü Fatih Yabaş ise, "Önceliğimiz, çocuklara sporu sevdirmek. Yenilikçi bir kulüp olacağız. Yeşil sahada adımızdan çok fazla ahsettireceğimize eminiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.