Hava Durumu

Futbolcular devreye giriyor

Bursaspor'da 6 ay geriden gelen personel maaşlarının ödenmesi konusunda oyuncuların devreye gireceği bildirildi. Futbolcular, kulüp çalışanlarına bu zorlu süreçte maddi destek vermeyi kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolcular devreye giriyor

YENİ SÖZLEŞME YAPILIYOR

Küresel salgın nedeniyle dünyada spor müsabakaları neredeyse tamamen dururken, spor kulüpleri de hayli zor dönemden geçiyor. Ekonomik anlamda büyük bir çıkmaz içine giren bazı spor kulüplerinde oyuncular yönetimlerle yaptıkları revize sözleşmelerle yollarına devam ediyor. Bunun en önemli örneği Barcelona'da kaptan Lionel Messi'nin kamuoyuna duyurduğu personel maaşlarının ödenmesi şartıyla ücretlerindeki yüzde 70'lik indirim ve Juventus'ta da yüzde 30'luk indirimin futbolcular tarafından kabul edilmesi olarak gösteriliyor. Frutti Extra Bursaspor'da da yönetim basketbolcularla lig devam ettiği takdirde yeni bir protokol yapılması hususunda anlaşma sağlandığını açıkladı.

YÖNETİMLE GÖRÜŞÜYORLAR

Bursaspor futbol takımında ise şu an için oyuncularla bu yönde bir görüşme yapılmış değil. Ancak oyuncuların personelin maaşlarının ödenmesi konusunda kendi aralarında bir karar aldıkları bildirildi. 6 ay geriden gelen personel maaşlarının ödenmesi için kulübün girdiği çıkmazda futbolcuların fedakarlıkta bulunarak kulüp çalışanlarına destek vermeyi kararlaştırdıkları ifade edildi. Bu zor dönemde personelin yanında olmayı kararlaştıran Yeşil Beyazlılar kulüp çalışanlarının maaşlarının ödenmesi için yapacakları maddi destek konusunda bir açıklamada bulunmayı planlıyor. Takımın tecrübeli isimlerinin bu konuda yönetimle bir süredir görüşme içinde oldukları kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.