Hava Durumu

Futbolu bırakıyor!

Bursaspor'da bir devir kapanıyor. Yeşil Beyazlı kulüple Bogdan Stancu'nun yolları ayrılıyor. Futbolu bırakmak istediğini söyleyen Rumen kramponun sözleşmesi feshediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolu bırakıyor!

Haber ITolga ÖZTAŞI

MİLLİ TAKIM'DAN DA AYRILDI

Bursaspor'da Bogdan Stancu dönemi bitiyor. Hamza Hamzaoğlu döneminde büyük umutlarla Gençlerbirliği'nden transfer olan Rumen krampon son dönemde oynadığı futboldan çok adını sakatlıklarla duyurdu. Önceki gün takımla birlikte çalışmalara katılmaya başlayan Bogdan Stancu yönetimin kapısını şok bir taleple çaldı. Bir süre önce Romanya Milli Takımı'ndan affını isteyen tecrübeli oyuncu sakatlıklardan bıktığını ve bu nedenle futbolu bırakmak istediğini söyledi.

53 MAÇTA TOPLAM 8 GOL ATTI

Yönetim kadroya girmekte zorlanan Bogdan Stancu'nun bu talebine olumlu yanıt verdi sözleşmesinin feshini kararlaştırdı. Taraflar fesih şartlarını ele almaya başlarken hukukçular ve Rumen futbolcunun menajeriyle yapılacak görüşme neticesinde Stancu'nun sözleşmesi karşılıklı sona erdirilecek. Stancu Bursaspor'da 3'üncü sezonunu yaşarken toplam 53 maça çıktı. Rakip fileleri 8 kez havalandıran 31 yaşındaki futbolcu bu sezon henüz gol atma başarısını gösterememişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.