Hava Durumu

Futbolu sarsan aşk skandalı

Zlatan Ibrahimovic'in, eşini takım arkadaşının eşiyle aldatan Rafael Van der Vaart'ın eski karısı Sylvie ile birlikte olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2013 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2013 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolu sarsan aşk skandalı

Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael Van der Vaart ile eşi Sylvie ve Sabia Boulahrouz aşk üçgenine Zlatan Ibrahimovic de katıldı.

Hollandalı yıldızın Yılbaşı partisinde eşine tokat atması nedeniyle çift ayrılmaya karar vermişti. Sylive Van der Vaart'ın bu zor günlerinde yanında kocasının milli takımdan arkadaşın Boulahrouz'dan ayrılan eşi Sabia (Sabiha) vardı. Onu teselli etti. Kendi tecrübelerini anlattı. Günlerce ayrılmaz ikili oldular. Ancak bu dostluk Sabia ve Rafael Van der Vaart'ın ilişkisine engel olamadı.

ŞİMDİ BEN PARİS'TE OLACAKTIM

Alman basınına bomba gibi düşen bu haberin ardından bu ilginç aşk üçgenine Zlatan Ibrahimovic'te farklı bir şekilde dâhil oldu.

2004 yılına kadar Ajax'ta birlikte forma giyen Rafa ve Ibra'nın o dönem Sylvie için birbirlerine girdiği, hatta İsveçli golcünün güzel kadınla olan anlarını soyunma odasında paylaştığı ifade edildi. Hatta bu sözde romantizm o dönem Ajax taraftarlarının kulağına kadar gidince, tribünlerden 'F..... Silvia' tezahüratları yükselmeye başlamıştı. Şimdilerde iki çocuk babası olan Ibra ile Sylvie'nın Paris'te bir araya geldiği yönündeki dedikodular yeniden ayyuka çıktı. Silvia'nın, "Rafael olmasaydı, şimdi Zlatan ile Paris'te ben olacaktım" şeklinde konuştuğu iddia ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.