Hava Durumu

Galatasaray Başkanı Cengiz'den taraftarını üzecek açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz "Başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray Başkanı Cengiz'den taraftarını üzecek açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Porto, Lokomotiv ve Schalke eşleşmesini değerlendirirken transfer hakkında da konuştu.

"BÜYÜK HÜSRANA DA UĞRAYABİLİRİZ"

''Bazen en şanslı görünen kura, en şanssız. Bazen en şanssız kura en şanslı olur. Biz geçmişte tecrübeler edindik. Hem camiamızı hem ülkemizi onurlu şekilde temsil ettik. Bunun devam etmesini bekliyoruz.''

''Futbolda güçlü takımlar var, zayıf takımlar var. Zayıf takımlar daha tehlikeli olabiliyor. Büyük bir hüsrana da uğrayabiliriz. Dikkatli olmamız lazım.''

"FORVET TRANSFERİ İÇİN ÇABALIYORUZ"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Transfer konusunda beklenti yükseliyor fakat bunu kasıtlı olarak yapanlar da var. Gaza gelmeyiz. Önümüzde FFP kuralları ve umursamadan transfer yapamayız. Ekonomik durumumuza uyan futbolcuları araştırıyoruz." dedi.

"TRANSFER OLURSA OLUR, OLMAZ OCAK AYINDA OLUR"

Mustafa Cengiz forvet transferine de değinirken, "Transferde çok kısıtlı zamanımız var. Forvet transferi için çabalıyoruz. Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.