Hava Durumu

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak krizi!

Fatih Terim ve öğrencileri tarihi Beşiktaş derbisinden önemli bir zaferle ayrılırken, yeni bir Abdurrahim Albayrak krizi gösterdi. Krizin sebebi Albayrak'ın sosyal medya sevdası olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak krizi!

Fatih Terim ve öğrencileri tarihi Beşiktaş derbisinden önemli bir zaferle ayrılırken, yeni bir Abdurrahim Albayrak krizi gösterdi. Krizin sebebi Albayrak'ın sosyal medya sevdası olduğu belirtildi.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kaderini etkilerken, başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak'ın maç sonrasındaki sosyal medya etkileşimi küçük çaplı bir krize neden oldu.

PAYLAŞIM TEPKİ GÖRDÜ

Maç biter bitmez futbolcularla büyük sevinçler yaşayan ve çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Albayrak'ın, soyunma odasındaki paylaşımları sızdırması, teknik direktör Fatih Terim ve idarecileri rahatsız etti. Albayrak'ın soyunma odasında futbolculara hitaben yaptığı prim konuşmasının kendisine yakın kişiler tarafından sosyal medyada paylaşılması, idarecilerden tepki gördü.

TERİM TEPKİ GÖSTERDİ AMA SES ÇIKARMADI

Yönetim kurulu, prim konuşmasının kulüp başkanı tarafından yapılması gerektiğine dikkat çekerken, asıl tepkinin Fatih Terim cephesinden geldiği ileri sürüldü. Terim'in böylesi bir zafer sonrası, Albayrak'ın kişisel şovu için 'mahrem' sayılan soyunma odasındaki videoyu sızdırmasına büyük tepki gösterdiği ancak şimdilik tepkisiz kaldığı ifade ediliyor.

ALBAYRAK PRMİ AÇIKLAMAK İÇİN TERİM'İN ÇIKMASINI BEKLEDİ İDDİASI

Albayrak'ın, soyunma odasına girip prim miktarını açıklamak için Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa röportaj vermeye, ardından da basın toplantısına gitmesini beklediği öğrenildi. Fatih Terim'in, artık kader sınavlarının oynanacağı son üç haftada duruma kayıtsız kalacağı ancak Abdurrahim Albayrak'ın kazanılması muhtemel maçlar sonrası 'kişisel-şov' gösterilerinde bulunmasına da izin vermeyeceği ifade ediliyor.

Başkan Mustafa Cengiz'in, zaman zaman coşkusunu abartan Albayrak'ın dikkatini çekebileceği konuşuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.