Hava Durumu

Galatasaray'da dev prim! 3 milyon TL...

Beşiktaş zaferi sonrası soyunma odasına inerek, derbi primini, "Bir, iki, üç trilyon!" diyerek açıklayan Abdurrahim Albayrak, şimdi de Rize deplasmanına hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da dev prim! 3 milyon TL...

Galatasaray'da Beşiktaş zaferinin coşkusu yaşanırken, yönetimin verdiği prim müjdesi, futbolcuların sevincini ikiye katladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, hafta içinde teknik heyetle görüşerek, derbi galibiyeti için 2 milyon TL prim belirlemişti.

"ALBAYRAK SOYUNMA ODASINDA AÇIKLADI"

Fanatik'te yer alan habere göre; Ancak dev mücadele sonrası soyunma odasına inen Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, futbolcuların tezahüratlarına, "Bir, iki, üç trilyon" sözleriyle eşlik ederek, primi bir basamak daha arttırdı. Yönetimin şimdi, Rizespor deplasmanına yönelik bir motivasyon çalışması içinde olduğu ve bu karşılaşmaya özel bir prim daha belirleneceği öğrenildi.

TFF PRİMİYLE KARŞILANIYOR

Sarı-Kırmızılılar'ın, Rizespor galibiyetine de 3 milyon Lira ödeme yapması bekleniyor. Galatasaray Yönetimi, bu parayı Türkiye Futbol Federasyonu'nun galibiyet başına verdiği bonusla karşılayacak. Süper Lig'deki her galibiyete 2.8 milyon Lira, beraberliğe de 1.4 milyon Lira civarında bir prim, TFF tarafından ödeniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.