Hava Durumu

Galatasaray'da sular durulmuyor!

Galatasaray'ın bir önceki başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz yönetiminin idari konuda ibra edilmemesinin ardından gidilecek olan seçimde aday olmayı planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da sular durulmuyor!

Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulu gerçekleştirilirken, mevcut başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi mali açıdan ibra edildi ancak idari açıdan ibra edilmedi.

MUSTAFA CENGİZ ADAY OLAMAYACAK

Bunun üzerine Cengiz yönetimi, statü gereği olağanüstü toplanıp seçime gidecek. Yine satatü gereği Mustafa Cengiz, gidilen seçimde aday olamayacak.

DURSUN ÖZBEK SEÇİME HAZIRLANIYOR

Yeni seçime girecek en önemli adayın, Galatasaray'ın bir önceki başkanı Dursun Özbek olduğu öğrenildi. Özenk, Genel Kurul'da alınan kararın ardından yeniden başkan olabilmek için çalışmalara başladı.

TARAFTARLA ARASI İYİ DEĞİL

Galatasaray taraftarı ile arası iyi olmayan Dursun Özbek, bir dönem sarı-kırmızılı takımın başkanlığını yapmıştı. Tribünlerin sürekli istifaya çağırdığı Özbek, güvenoyu almak için erken seçime gitmiş ancak başkanlığı Mustafa Cengiz'e kaptırmıştı.

İBRA EDİLMEMESİ İÇİN OY KULLANDI

Öte yandan liseli olan Dursun Özbek'in genel kurulda eşiyle birlikte, Mustafa Cengiz ve yönetiminin ibra edilmemesi yönünde oy kullandığı görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.