Hava Durumu

Galatasaray'da Welbeck korkusu

Galatasaray'ın golcü adayları arasında yer alan Danny Welbeck'in geçmişte sürekli sakatlıklar geçirmesi sarı-kırmızılı ekipte endişe yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2018 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2018 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da Welbeck korkusu

Galatasaray, Gomis'in transferinden sonra forvet hattına takviye yapmanın planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılı ekibin gözüne kestirdiği Danny Welbek'in sürekli sakatlanması akıllarda soru işareti oluşturuyor.

27 yaşındaki İngiliz golcünün Arsenal formasıyla geçirdiği ağır sakatlıklar, henüz transfer yapılmadan tartışmaları da beraberinde getirdi.

Arsenal ile sözleşmesi seneye bitecek olan yıldız golcü için İngilizlerin 8 milyon euro istemesi de yine başka bir problem olarak masada duruyor.

GALATASARAY NİASSE İLE DE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Welbeck'in transferindeki bir diğer sorun ise yüksek ücreti. İngiltere'de haftalık ücreti 135 bin pound olan milli futbolcunun Galatasaray'dan en az 4 senelik sözleşme istiyor ve yıllık ücret olarak ise 4 milyon euro talep ediyor.

Galatasaray'ın gündemindeki bir diğer isim Niasse için ise Everton'dan vize çıktı. İngilizler, Niasse'ın yıllık ücretinin karşılanması halinde kiralama bedeli istemiyor ve 28 yaşındaki futbolcunun senelik ücreti 3 milyon civarında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.