Hava Durumu

Galatasaray'dan bomba Mehmet Topal açıklaması!

Gökhan Gönül ile birlikte Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasında yer alan Mehmet Topal için sürpriz bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan bomba Mehmet Topal açıklaması!
GALATASARAY'IN 2 NUMARASI KONUŞTU

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal ile yüzde 50 anlaştıklarını söyledi.

"FENERBAHÇE'NİN KAPTANINI ALACAĞIZ"

“Galatasaray’ın transferleri zaten birer yıldız olur. Mehmet Topal bizim eski futbolcumuz. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin kaptanlarından. Kaptanı transfer etmek büyük bir olay olur. Şu anda Mehmet Topal’ın transferinde yüzde 50 yol aldık. Kulübü ile anlaşamadığı takdirde Galatasaray’ı tercih edeceğine inanıyorum.”

YILDIRIM: 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yapılan Mali Kongre'de, Mehmet Topal'a bu sezon 2.6 milyon Euro garanti para artı 10 bin Euro maç başı ödediklerini, milli futbolcunun yeni sözleşme için 2 milyon 750 bin Euro garanti para ve 20 bin Euro maç başı istediğini açıklamıştı. Yıldırım, "Mehmet Topal'ın isteğini kabul edersek yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro'yu geçiyor. Biz bu parayı ödeyemeyiz" diye konuşmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.