Hava Durumu

Galatasaray'dan farklı tarife!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda Feghouli (3) ve Belhanda'nın golleriyle 4-1 mağlup etti. Kasımpaşa'nın tek sayısını Trezeguet atarken, Galatasaray ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan farklı tarife!

Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşılaştı. Kasımpaşa maça Trezeguet önderliğinde çok hızlı başladı. Dakikalar 9'u gösterdiğinde Trezeguet'nin ara pasında İlhan karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptık ancak Muslera gole izin vermedi. 3 dakika sonra Trezeguet kendi hazırladığı pozisyonda ceza sahası dışında yerde kaldı. Frikikte şık bir vuruşla Muslera'yı avlayan Mısırlı yıldız takımını 1-0 öne geçirdi.

Çabuk toparlanan Galatasaray'da korner sonrası Kasımpaşa defansının uzaklaştırmak istediği topu alan Belhanda, sağına çekip çok sert vurdu ve 22. dakikada durum 1-1 oldu. 6 dakika sonra Belhanda'nın müthiş pasında Feghouli tek dokunuşla Galatasaray'ı 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçirdi.

İlk yarının son atağında Trezeguet'in plasesi yandan dışarıya gitti ve devreye Galatasaray önde girdi. İkinci yarıya Galatasaray etkili başladı. Donk'un uzun pasında savunma arkasına sarkan Feghouli, topu kalesini terk eden Scuffet'in üzerinden ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. 68'de Onyekuru'nun pasında Kasımpaşa savunmasını ekarte eden maçın yıldızı Feghouli bir kez daha topu ağlara gönderdi ve hat-trick yaptı: 1-4.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray mücadeleden 4-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Galatasaray ligdeki puanını 42'ye yükseltirken, Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.