Hava Durumu

Galatasaray'dan Mevlüt atağı

Diagne'yi mutlaka satmayı hedefleyen Galatasaray Yönetimi, forvete Falcao'nun yanı sıra bir takviye daha yapacak. Fatih Terim, yerli olması nedeniyle Mevlüt Erdinç'i istiyor, 32 yaşındaki golcü bonservisini alırsa Aslan olacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2019 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2019 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Mevlüt atağı

Mitroglou'yu PSV'ye gönderen Galatasaray'da, orijinal mevkisi forvet olan tek oyuncu kaldı. O da Mbaye Diagne. Yönetim, Senegalli futbolcuyu mutlaka satmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Suudi Arabistan ekibi Al Nasr ile görüşmeler devam ediyor. Diagne'nin gitmesi halinde Cim Bom, 2 forvet birden alacak. Falcao konusunda heyecanlı bekleyiş sürerken, Kolombiyalı futbolcunun yedeği de belli oldu: Mevlüt Erdinç. Fatih Terim, A Milli Takım'dan eski öğrencisi olan Mevlüt'ü takımında görmek istiyor. 32 yaşındaki futbolcu da Aslan olmak için can atıyor.

2 yıllık imza

Başakşehir'le kontratı devam eden ancak takımındaki forvet çokluğundan dolayı ayrılacak olan Mevlüt'e, görüşme yapması için izin verilmişti. Galatasaray Yönetimi tecrübeli santrfora habergönderip, bonsevirsini almasını istedi. Gurbetçi oyuncu bu konuyu çözerse, Aslan olacak, 2 yıllık imzayı atacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.