Hava Durumu

Galatasaray'dan şampiyonluk kutlaması

Spor Toto Süper Lig'de son maça kadar kıran kırana geçen 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, dün başarısını kutladı. Sarı Kırmızılılar kuruluş yıllarına ithafen saat 19.05'te Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya geldi. Galatasaray'da görevliler taraftarların gelmesinden saatler öncesinde stattaki hazırlıklarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan şampiyonluk kutlaması

Kutlamalar için sahanın ortasına dev bir stant yerleştirilirken, Sarı Kırmızılıların 21. şampiyonluğu için de 21 yazısı yine dev bir vinçle stada yerleştirildi. Kutlamaların başladığı tam 19.05'te tribünleri dolduran taraftarlar aynı anda coşkulu bir şekilde tezahüratlar yapmaya başladı ve yaktıkları meşaleler ile Türk Telekom Stadyumu'nu sise boğdular. Kutlamalarda ilk olarak sahneye Gripin grubu çıkarken ikinci olarak ise şarkıcı Berkay sahne aldı.

ALEYNA TİLKİ COŞTURDU

Gecede şarkı söylemek için ise son olarak Gomis'in gollerinde stadyumda yankılanan 'O sen olsan bari' şarkısının sahibi Aleyna Tilki sahneye çıktı. Galatasaray tribünleri Aleyna'nın çıkışı ile coşkuyu 2 kat artırdı. Aleyna Tilki'nin konseri sırasında Galatasaraylı futbolcular da sahneye çıktı ve birlikte 'O sen olsan bari' şarkısını söylediler. Ayrıca kurulan dev platformda bu sezon Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan goller yeniden taraftara gösterildi. Konserlerin ardından Sarı Kırmızılı futbolcular isimleri anons edilerek tek tek sahneye davet edildi. Galatasaray'da ilk sırada kaptan Selçuk İnan sahneye çıkarken son olarak ise Teknik Direktör Fatih Terim torunlarıyla birlikte çıktı. Ardından Sarı Kırmızılılar TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst'ün elinden şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak büyük bir mutluluk yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.