Hava Durumu

Galatasaray, Danimarkalı oyuncuyu radarına aldı

Galatasaray, Borussia Dortmund'un da yakından takip ettiği 19 yaşındaki Skov Olsen'i son lig maçında canlı izletti. Nordsjaelland forması giyen genç oyuncu, 41 maçta 25 gol kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray, Danimarkalı oyuncuyu radarına aldı

Hem ligde hem de kupada şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer hedefleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın takip ettiği oyunculardan birinin, Nordsjaelland forması giyen 19 yaşındaki Skov Olsen olduğu ortaya çıktı. Galatasaray'ın, Avrupa devlerinin de radarında olan, özellikle Borussia Dortmund'un yakından takip ettiği genç yıldızı, takımın son oynadığı Esbjerg karşılaşmasında izlettiği ortaya çıktı.

41 MAÇTA 25 GOL ATTI

Danimarka basınına açıklamalarda bulunan Esbjerg Sportif Direktörü Jimmi Nagel Jacobsen, FC Nordsjaelland ile oynadıkları maçı Borussia Dortmund ve Galatasaray'ın da içlerinde bulunduğu 15 kulübün gözlemcileri tarafından takip edildiğini belirtti. Karşılaşma 0-0'lık golsüzlükle sonuçlandı. Danimarka U21 Takımı'nda da görev alan Skov Olsen bu sezon şu ana kadar 41 maçta 25 gol kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.