Hava Durumu

Galatasaray Divan Kurulu'nda İmamoğlu çıkışı

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Divan Kurulu Toplantısında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu. Kozak, "Tanrı, İmamoğlu'nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye'nin bayram yapacağı bir akşam olacak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray Divan Kurulu'nda İmamoğlu çıkışı

Galatasaray'ın Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'ın açıklamaları damga vurdu. Kozak, "23 Haziran'da, şampiyonluğumuz da dahil her şey çok güzel olacak. Aynen İmamoğlu'nun söylediği gibi. Tanrı, İmamoğlu'nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye'nin bayram yapacağı bir akşam olacak." dedi.

"23 HAZİRAN'DA NOKTAYI KOYACAĞIZ"

Divan Kurulu üyelerinin alkışları arasında konuşan Kozak, "Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz. 23 Haziran'da noktayı koyacağız. Memleketin kurtuluşunu, çoluğumuzun çocuğumuzun tek çıkış yolu 23 Haziran'da bir zafer kazanmasıdır bu genç delikanlının. Allah onun da yardımcısı olsun, memleketin de yardımcısı olsun, hepimizin de yardımcısı olsun. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

"UMARIM BU SON TOPLANTIMIZ OLMAZ"

Konuşmanın sonunda Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun "Umarım bu son divan toplantımız olmaz" esprisi de salonda gülüşmelere neden oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.