Hava Durumu

Galatasaray'ın Hagi'ye teklifini canlı yayında açıkladı!

Romanya Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Dumitru Dragomir, Galatasaray'ın efsaneleri arasında yer alan Hagi'nin oğlu Ianis Hagi için yaptığı teklifi canlı yayında açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ın Hagi'ye teklifini canlı yayında açıkladı!

Babası Gheorghe Hagi'nin teknik direktörü ve aynı zamanda sahibi olduğu Viitorul'da forma giyen Ianis Hagi'nin adı, uzun bir süredir Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul ediyordu.Yaz transfer döneminde Viitroul'dan ayrılacağı bizzat babası tarafından açıklanan ve Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturan Ianis için Sarı Kırmızılılar'ın yaptığı transfer teklifi ise belli oldu.

Romanya Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Dumitru Dragomir, dün ülkesinde yayın yapan Digi Sport adlı televizyon kanalında katıldığı bir programda Cim Bom'un genç yıldızı istediğini şu sözlerle açıkladı:

GALATASARAY'DAN TEKLİF

"Bana göre Ianis Hagi'nin değeri 15 milyon euro'nun da üzerinde. Hangi takım olduğunu bilmemekle birlikte Türklerin oyuncu için 8 milyon euroluk bir teklif yaptığını söyleyebilirim. Bu takım muhtemelen Galatasaray."

Galatasaray'ın efsanevi ismi Hagi'den sonra oğlu Ianis için de girişimlerde bulunduğunun ortaya çıkması üzerine konuşan eski Rumen futbolcu Helmuth Duckadam ise konuyla ilgili olarak şu yorumu yaptı:

"Hagi'nin Ianis'i 8 milyon euro karşılığında bırakıp bırakmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Zira Galatasaray gibi her yıl Avrupa kupalarında oynayan bir takımdan söz ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.