Hava Durumu

Galatasaray'ın tarihi kararında çarpıcı gelişme

Galatasaray, Fenerbahçe’nin sahasının kapatılmaması ve son karşılaşmaya şaibeli diye nitelendirdikleri hakem Recep Ankaralı’nın Federasyon tarafından atanması üzerine ezeli rakibiyle yaptığı final serisinden çekildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ın tarihi kararında çarpıcı gelişme

Yöneticiler bu kararı alırken dün gece geç saatlerde sporcular oynamak istediklerini idarecilerini bildirdiler. Bu gelişme üzerine bugün saat 16.00'da yöneticiler ile basketbolcular arasında bir görüşme yapılacak.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal ve yönetimi, tarihi ve tartışılacak bir karara imza attı... Sarı kırmızılılar, Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonu belirleyecek final maçında F.Bahçe Ülker karşısına çıkmamam kararı aldı. Ama oyuncular yöneticilerin bu kararına rağmen oynamak istediklerini söyledi ve bir toplantı kararı daha çıktı.

DÜN NELER OLMUŞTU?

Dün saatler 16.30’u gösterdiğinde G.Saray yönetimi olağanüstü toplandı. Gündem maddesi final maçına çıkıp, çıkmamaydı. G.Saray, TBF’nin 5. maç sonrası F.Bahçe’ye para cezası verip sahasını kapatmaması ve final serisinin 2. maçtaki kararlarıyla şimşekleri üzerine çeken Recep Ankaralı, Rüştü Nuran ile birlikte Emin Moğulkoç’un ataması üzerine, “Final maçına çıkmama” konusu tartışıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.