Hava Durumu

Galatasaray maça çıkmıyor! Kamp dağıldı...

Galatasaray Liv Hospital'da Fenerbahçe Ülker'le oynanacak playoff final serisi 7. maçı için son karar verildi. Galatasaray takımı kampı tamamlayarak tatile girdi. Murat Özyer otel çıkışı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray maça çıkmıyor! Kamp dağıldı...

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker maçına çıkmayacaklarını söyledi ve oyuncuları toplayıp teşekkür etti ardından kampı sonlandırdı.

3-3 durumda bulunan seride son maç bu akşam Ülker Arena'da Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanacaktı. Ancak Maslak Sheraton Otel'de kampa giren Galatasaray, TBF'ye yaptığı son itiraz ve başvurunun cevabını bekledi. Ancak Sarı-kırmızılılar, 21.00'deki mücadele öncesi yapılan itiraz başvurusundan olumlu yanıt alınamaması nedeniyle oteldeki bekleyişine son verme kararı aldı. Ve basketbolcular otelden ayrıldı.

Otel çıkışı Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer açıklamalarda bulundu.

"Oyuncularla son toplantıyı yaptık hepisne icra kulu başkanımız koçumuz ve biz teşekkür ettik. Malum konudan dolayı Başkan ve Yönetim Kurulu'nun aldığı kararı onlara tebliğ ettik. Bugün sezonu bitirmiş olduk yarın yönetim kurulu ve başkanımızın katılımıyla sezonu kutlamaya yemeyeği olacak ve tatil dönemi başlayacak.

Böyle bir şey olacağı düşünülmüyordu ama bu bazı gülze şeylerin başlangıcı olur. Umarım herkese hayırlı olur.

Bundan sonra ne kadar çıkacağını hep beraber göreceğiz. Biz sezonu şu an bitirmiş durumdayız. Başkanımız bizler son dakikaya kadar nomal maç rutinimizi gerçekleştirdik ama eşit uygulamalar olmadığı için ve uzlaşma olmadığı için federasyon tarafından biz de bu kararımızı uygulamaya geçirdik. Oyuncular ve bizler son ana kadar maçı oynamak istedik ama bunun için adım atılmadı, istenilen adımlar atılmadı. Hayırlısı olsun bundan sonra Galatasaray bundan sonra Ünal Aysal söyledi ben de söyleyeyim: Türkiye'ye basketbolu getiren kulüp Galatasaray'dır. Avrupa şampiyonu olan bayan takımımız kendi emeğiyle Euroleague'e giden bir kulüp... Önümüzdeki sezona ait kararları sizlerle daha sonra paylaşacağız.

TBF kararları

O açıklamaları Turgay Demirel paylaşmış, başkanımız cevaplarını vermiş. İlk gün neyse yine başkanımız arkasında duruyor. Bu maç oynanamak istenseydi bence TBF ve yetkili kurumları bunu oynatırdı.

Onlar büyük destek verdi onlara çok teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın, camiamızın ve eski basketbolcularımızın emeği ve çok büyük desteği oldu. Bütün camiamıza teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.