Hava Durumu

Galatasaray, Ndiaye transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Ndiaye'nin transferi için Stoke City ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2018 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray, Ndiaye transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Badou Ndiaye'nin kiralanması için Stoke City ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar, Senegalli oyuncunun kiralanması karşılığında Stoke City'ye kiralama ücreti ödemeyecek.

GALATASARAY'DAN NE KADAR ALACAK?

Geçen sezon devre arasında Stoke City'nin yolunu tutan Badou Ndiaye, küme düştükten sonra maaşı 2,1 milyon euroya düşse de İngiliz kulübünde geçen sezon 3 milyon euro yıllık ücret alıyordu ve sarı-kırmızılı kulüpte de bu rakamı almaya devam edecek.

HOCASINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

İngiltere Championship takımlarından Stoke City'nin teknik direktörü Gary Rowett, Galatasaray'a dönmesi beklenen Badou Ndiaye için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TAMAMEN SAÇMALIK!"

Gary Rowett, Senegalli futbolcu için "Badou, geçtiğimiz hafta içinde antrenmanı terk etti. Büyük saçmalıktı. Tamamen saçmalık! Bu tür haberler ortaya çıktığında biz de gerilimi azaltmak için bir şeyler dediğimizde sanki bahane üretiyoruz gibi geliyor." şeklinde konuştu.

"DAHA FAZLA BEKLEYEMEZDİK"

Öte yandan İngiliz ekibi, Badou Ndiaye'nin yerine 8 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek orta sahaya Brentford'dan Ryan Woods'u transfer etti. Transfer hakkında konuşan Rowett, "Orta sahada iyi futbolculara sahip olmak istediğimizi hep söylemiştim. Sezon öncesi Badou'nun bizimle kalacağını düşünmüştük. Ancak eğer gitmek istiyorsa biz de daha fazla bekleyemezdik. Bence Ryan, takım için çok etkili olacak." sözlerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.