Hava Durumu

Galatasaray Rize'de finale göz kırptı

Çaykur Rizespor - Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında sahasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Galatasaray final kapısını araladı

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray Rize'de finale göz kırptı
Bu sezon Süper Lig'e erkenden havlu atan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çaykur Rize'yi 3-1 mağlup ederek moral buldu: 3-1. En son galibiyetini Trabzonspor ile oynadığı lig maçında alan sarıkırmızılı ekip ardından oynadığı 9 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 5 beraberlik alarak galibiyet yüzü göremedi. Daha da kötüsü deplasmanda da 14 maçtır kazanamıyordu.

Bu kötü seri Çaykur Rize maçı öncesinde taraftarlarını korkutsa da bu kez daha istekli görünen sarı-kırmızılı ekip, 28 gün sonra sahadan mutlu bir şekilde ayrılmayı başardı. Emre Çolak ile 15. dakikada öne geçen Cimbom, Makiadi'nin 51. dakikada çift sarıdan atılmasıyla üstünlüğü iyice ele aldı. 61'de Yasin farkı ikiye çıkardı. Ancak Hakan'ın da kırmızı kart görmesi saha içini eşitledi. Rize, Ahmet İlhan ile umutlansa da uzatmalarda Podolski, Galatasaray'ı rahatlatan golü ağlara yollayıp 26 Mayıs'ta Antalya'da oynanacak final için yer ayırttı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.