Hava Durumu

Galatasaray satılıyor mu? Resmi açıklama

İtalyan Kulübü AC Milan'ın İcra Kurulu Başkanı Davin Han Li'nin Galatasaray maçını izlemeye gelmesi kafalarda bazı soru işaretleri bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray satılıyor mu? Resmi açıklama

Ortaya atılan iddialardan biri de Galatasaray'ın satılıp satılmayacağı oldu. Milan'ın İcra Kurulu Başkanı olan Çinli iş adamının bu nedenle stada geldiği, Galatasaray'ın yabancı sermayeye satılacağı iddiası maç sonunda sarı kırmızılı camia içinde yüksek sesle konuşulmaya başlandığı öne sürüldü. Bu konuya ilişkin Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Arena'ya konuştu.

İşte Galatasaray başkanı Cengiz'in bu iddialara yanıtı:

Ben bu konuya geçen hafta katıldığım bir TV programında sorulan bir soru üzerine net bir yanıt verdim. Yabancı sermayeye satılırsa Galatasaray'ı bırakırım. Daha ne diyeyim? Bunun üstü bir açıklamaya gerek var mı? Bu konuda görüşüm kesin ve nettir.

"Asla izin vermem"

Ben Galatasaray Kulübü başkanı olarak bu görevde olduğum müddetçe, bugün de, yarın da buna asla izin vermem. İnsanlar gerçekten enteresan. Bana göre bunun üzerine konuşmaya dahi gerek yok. Kısaca bunlar lüzumsuz polemiklerdir.

"Bunlar lüzumsuz polemikler"

Bu sözlerin ardından Milan İcra Kurulu Başkanı David Han Li ile ayak üstü hoş geldin ziyaretinde bulunduğunu dile getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, şu ifadelere yer verdi;

Karşılaşmaya kısa bir süre kala Milan Kulübü başkanı Galatasaray maçını izlemek istediğini bize iletti. Bizde kendisi için bir loca tahsis ettik ve ağırladık. Çok tatlı ve naif bir adam. Misafirimize devre arasında 'hoş geldin' demek adına devre arasında ziyarette bulunduk. Ve bu ziyaretin hepsi de ayak üstü, herkesin içinde oldu. Bunlar lüzumsuz polemikler.

Aralarında ne konuştular?

Öte yandan Galatasaray'ın 3-0 önde tamamladığı ilk yarı sonrasında da Milan İcra Kurulu Başkanı David Han Li'ye bu ziyaret esnasında "Artık Galatasaraylı oldun" diye takılan başkan Cengiz'e, Çinli iş adamı " Galatasaray'ı destekliyorum. Ve kulübünüzün sempatizanıyım" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.