Hava Durumu

Galatasaray taraftarından dünya rekoru

Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş derbisi öncesinde Türk Telekom Stadyumu'ndaki antrenmana akın etti. 40 bin 541 taraftarın geldiği antrenman, dünyada ücret ödenerek izlenen en yüksek seyirci sayısına ulaşan antrenman olarak tarihe geçti.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2018 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2018 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray taraftarından dünya rekoru

Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray, son idmanını Türk Telekom Stadyumu'nda sarı-kırmızılı taraftar açık olarak gerçekleştirdi. Taraftarlar, İstanbul'daki GSSTORE'lardan yaptığı minimum 19.05 TL'lik alışverişle antrenmanı için bilet sahibi oldu. Kulüplerine destek olan taraftarlar stadın olduğu yerdeki mağazalarda uzun kuyruklar oluşturdu.

Bursa'dan geldiğini söyleyen bir taraftar, bundan sonraki her maçtan önce Türk Telekom Stadyumu'nda idmanın taraftarlara açık olmasını istediğini söyledi. İstanbul Beykoz'dan taraftara izlemek için geldiğini belirten bir taraftar ise, "İş yerinden çıkıp geldik. Takımımıza da katkıda bulduk, bilet aldık. Akşam büyük şölene hazır olur. Derbiyi de 2-1 alırız" diye konuştu.

Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu idman için yığınla gelen bir başka taraftar ise, "Babam iyi ki beni Galatasaraylı yapmış. O yüzden mutluyum, gururluyum. Alışverişte atkı aldım. Yeğenime bir şeyler aldım. Derbi de 1-0 olsun, bizim olsun. Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur" ifadelerini kullandı. Antrenmana gelmelerinin sebebinin Teknik Direktör Fatih Terim'in yanında olmak olduğunu vurgulayan sarı-kırmızılı taraftar da maçı kazanacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.