Hava Durumu

Galatasaray yeni transferini bugün açıklıyor

Galatasaray'ın transferdeki bir numarası Abdurrahim Albayrak, sarı- kırmızılı kulübün bugün transfer açıklayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2018 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray yeni transferini bugün açıklıyor

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı kulübün bugün taraftarlarına transfer müjdesi vermeye hazırlandığını duyurdu.

Bugün kısa bir süre içerisinde transferi açıklayacaklarını ifade eden Abdurrahim Albayrak, "UEFA'ya bir söz verdik ve bu kriterlerin dışarısına çıkmayacağız. Bugün bir transfer açıklayacağız ve bunun bir kısmını da NEF sağladı, kendisine teşekkür ediyoruz.

"KURUŞUN HESABINI YAPIYORUZ"

Kuruşun hesabını yapıyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarımızdan biri destek olacak. Sanıyorum ki 1-2 saat içerisinde Galatasaray taraftarına güzel haberler vereceğiz. Yerli mi yabancı mı, bunu biraz daha bekleyeceğiz, akşama bakacağız." dedi.

Abdürrahim Albayrak'ın bu açıklamalarının ardından Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde Alanyaspor'da Emre Akbaba'nın transferini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

"ALANYASPOR BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜK"

Alanyaspor'dan Emre Akbaba'nın transferi için de konuşan Albayrak, "Hasan Çavuşoğlu ile dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadardır, bizim öyle bir bağımız vardır. Dün sabaha kadar telefonla konuştum, beyin kanaması geçireceğimi düşündüm. Başkan ve Fatih hocayla görüştük, uzun uzun konuştuk, detaylı toplantı yaptık." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.