Hava Durumu

Galatasaraylıyım çünkü...

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 06:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2015 06:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaraylıyım çünkü...
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaraylı olduğuna yönelik açıklamalarına ilişkin, "37 yıllık başkanlık dönemim boyunca ne maç aldım, ne de maç sattım" dedi.

"Neden Galatasaraylıyım, çünkü..."

Fenerbahçe karşısında 2-1 kazanılan maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlhan Cavcav, "Gönlümde Galatasaray'ın şampiyon olması yatar ama Beşiktaş daha avantajlı gözüküyor" şeklinde yaptığı açıklamaya değinerek, "Neden Galatasaraylıyım, çünkü benim amcam ve kardeşim Galatasaray'da top koşturmuş insanlar. Turgay ve İsfendiyar zamanında kulüpte futbol oynamışlardı. Galatasaraylılığım buradan geliyor. 37 yıldır bu kulübün başkanıyım, Galatasaray ile kaç maç oynamışız, kaç galibiyet almışız bakın. Hayatımda ne maç aldım ne de maç sattım. Sosyal medyadan bana hakaret eden arkadaşlara sesleniyorum. Bunlar hoş olmayan şeyler, ayıptır" ifadelerini kullandı.

İlhan Cavcav ayrıca, kulübün 92. kuruluş yıl dönümünde kendisine böyle bir galibiyet hediye eden futbolcularına teşekkürlerini iletti.

"Galibiyet primimiz 200 bin liraydı"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçın galibiyet primini 200 bin lira olarak belirlediklerini de belirtti. Cavcav, bu miktara karşın rakip takım yöneticilerinden aldığı bilgiye göre, sarı-lacivertlilerin Gençlerbirliği'ne karşı alınacak galibiyetin primini 500 bin dolar olarak belirlediğini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.