Hava Durumu

Galaxy S8'in "ekran sorunu" ortaya çıktı!

Galaxy S8 ekran sorunu ile gündem konusu oldu. Bugün dağıtımı başlanan Galaxy S8, ekranının kırmızı renginin ağır bastığı öne sürüldü. Yeni telefonun ekranı arızalı mı?

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2017 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2017 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galaxy S8'in "ekran sorunu" ortaya çıktı!

Galaxy S8 ile ilgili dikkat çeken bir sorun ortaya çıktı. Samsung'un bu yıl kullanıcılarına sunacağı Galaxy S8 ekranındaki sorun ile gündem konusu oldu.

Galaxy S8'de kırmızı ekran sorunu

Bildiğiz üzere Samsung, dün yaptığı açıklama ile birlikte Galaxy S8 için ön siparişinin bittiğini duyurmuştu Bugün ise Güney Kore'de önceden ön sipariş verilen cihazlar kullanıcılara ulaştırılmaya başlandı. Şimdiden satış rakamları ile rekor kıran Samsung, yeni bir sorun ile baş başa!

Cihazları eline ulaşan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus kullanıcıları, telefonunun parmaklığını sona getirdiklerinde, telefonun ekranında kırmızı tonunun ağır bastığını öne sürdüler.

Paylaşılan fotoğraflarda gördüğünüz gibi parlaklığı sona getirilen, Galaxy S8 modellerinin kırmızımsı tonu ile dikkat çekiyor. Tabi bu durum bütün Galaxy S8 modelleri için geçerli olmadığını belirtmek gerekiyor.

Bu konunun bir sorun olmadığı belirten yetkililer, ortaya çıkan kırmızı tonlarındaki ekranı ayarlar kısmından rahatlıkla düzeltebileceğinizi açıkladılar. Girilen ortama göre ekran rengini ayarlayan Galaxy S8'in bu sorununu, kişisel tercihinize göre ayarlayıp kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

Fakat adı verilmeyen bir Samsung yetkilisinin, Galaxy S8'in renk tonlarını otomatik ayarlamada zamanlama hatası yapıldığını öne sürdü. Yazılım güncellemesi ile giderebilecek bu sorun hakkında henüz yetkililer tarafından resmi açıklama yapılmadı.

* # 15987 # kendiniz rahatlıkla renk dengesini ayarlayabilirsiniz. Bu konunun kronik bir sıkıntı mı yoksa, bazı telefonlarda ortaya çıkan yazılımsal bir sıkıntı mı bilmiyoruz. Ancak telefonlarına titiz davranan kullanıcıların gözünden bu renk sorun kaçmayacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.