Hava Durumu

Galibiyete açız

Paul Le Guen Akhisarspor maçı öncesi net konuştu

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galibiyete açız

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Son 3 puanını 14. haftadaki Konya deplasmanında alan Bursaspor'da teknik direktör Le Guen, Akhisar maçını kazanmak istediklerini söyledi. Fransız teknik adam, taraftarın maç biletlerini tüketmesinin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Akhisarspor'la deplasmanda oynayacakları maç öncesi değerlendirmede bulundu. Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fransız teknik adam, ligdeki pozisyonları açısından önemli bir maça çıkacaklarının altını çizdi. Kendisine yöneltilen sorular üzerine Paul Le Guen, "Akhisar zor bir periyottan geçen bir takım. Galibiyet için en az bizim kadar kızgın ve aç olacaklar. Onlar da aç olacak, biz de. Tabii ki ligdeki pozisyonumuz için gerçekten çok önemli bir karşılaşma olacak. Onların da bu maçtan beklentileri yüksek bizim de. Ve şunu belirtmeliyim ki takımdaki herkes bunun şimdiden farkında" diye konuştu.

FUTBOLDA BASKI HEP VAR

Yeşil Beyazlı taraftarların Akhisar deplasmanı için satılan tüm biletlerini tüketmelerine de değinen Paul Le Guen taraftar baskısının işlerinin değişmeyen bir parçası olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "Futbolda baskı hep var, bu işin değişmeyen parçalarından bir tanesi. Beklentinin farkındayım. Taraftarlarımız bütün deplasman biletleri satın almış. İnsanların bir beklentisinin olduğunu fark etmemek ve bunun sizin üzerinizde baskı oluşturmaması imkansız. Bu baskıyı hissetmeseydim, bunun farkında olmasaydım teknik direktörlük yapamazdım. Biliyorum ki puanlar kazanmak zorundayız, galibiyetler almak zorundayız. İşimizin değişmeyen bir parçası" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.