Hava Durumu

Galibiyeti hak ettik!

Süper Lig yolunda önemli bir engeli aştıklarını dile getiren Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Bu zorlu süreçte çok fazla zamanımız yok, makas gittikçe daralıyor. Önemli olan burada 3 puan almak. Yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galibiyeti hak ettik!

BASKILI OYNAMAYA ÇALIŞTIK

Giresun galibiyetiyle Bursaspor Teknik Direktörü unvanıyla çıktığı ikinci maçtan da üç puanla ayrılan İrfan Buz, Karadeniz deplasmanında istediklerini aldıklarını söyledi. Rakipleri karşısında ilkyarıdaki etkili futbollarıyla sonuca ulaştıklarını belirten deneyimli teknik adam, "Rakibimiz 44 puanda play-off mücadelesi veren ve son haftalarda iyi görüntü veren bir Giresunspor'du. Biz de geldik, istediğimizi aldık. İlk devre özellikle pozisyonlara veya galibiyete yakın taraf bizdik. Baskılı oynamaya çalıştık. Pozisyon üretmeye çalıştık ve pozisyonlarımız da vardı." dedi.

ÖZER GERÇEKTEN İYİ OYNADI

Galibiyet golünü atan Kaptan Özer Hurmacı'ya değinen İrfan Buz artık tüm konsantrasyonlarını Altınordu maçına çevirdiklerini söyledi. Buz, "Özer gerçekten çok iyi oynadı. Onu da golüyle süsledi. Bu zorlu süreçte çok fazla zamanımız yok, makas gittikçe daralıyor. Önemli olan burada 3 puan almak. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Hafta sonu içeride oynayacağımız ciddi zorlu bir Altınordu müsabakası var. Aldığımız bu 3 puan için seviniyoruz ama bundan sonra da konsantremiz yüzde yüz önümüzdeki müsabaka için." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.