Hava Durumu

Galibiyeti kaçırdık

Bursaspor'un teknik patronu Paul Le Guen, "Güçlü bir takıma karşı çok iyi bir performans ortaya koyduk. Bu güzel oyunu 3 puanla tamamlayabilirdik ancak son dakika golüne engel olamadık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galibiyeti kaçırdık

DAHA İYİ OLABİLİRDİ

Süper Lig'in 20. haftasının açılış maçında Bursaspor sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 2-2 berabere kalırken, Timsah'ın teknik direktörü Paul Le Guen kaçan galibiyete üzüldü. Fransız çalıştırıcı, "Oynadığımız futboldan ötürü mutluyum. Oyuncularımı da tebrik etmem gerekiyor. Güçlü bir takıma karşı çok iyi bir performans ortaya koydular. Ellerinden gelenin tümünü sahada yaptıklarına inanıyorum. Tabii ki de hayal kırıklığımız var. O da bu güzel oyunun daha da büyük bir ödülle 90 dakikayı bitirebileceği gerçeğiydi. Bu oyunumuzla daha iyi bir sonuçla bitirebilirdik" diye konuştu.

"DOĞRU YOLDAYIZ"

Sistemin değikliği ile ilgili ve gelecek planları ile ilgili de konuşan Le Guen, "Öncelikle sistem elimizdeki oyuncuların durumuyla ve onları sahaya koyduğum zaman elverişli olup olmamalarıyla alakalı bir durum. Ertuğrul şu an sakat ama yakında dönecek. Düşünecek bir şeyimiz yok. Doğru yoldayız. İleriye doğru, hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Gelecek hedeflerimiz ile ilgili ise ben buraya 6 aylığına gelmedim. Ne yaptığımı biliyorum. Kendimizi de eleştirmeliyiz. Tabii ki bazı takımlarla mücadele etmemiz gerçekten zor. Transfer dönemi zor bir dönem ve ben bunu sevmiyorum" dedi. n İrem Özyılmaz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.